BRAMBORY DUŠENÉ SE SKOPOVÝM MASEM

1 kg brambor, 500 g skopového masa, 30 g tuku, 1 cibule, sůl

 

Skopové maso rozkrájíme na kostky, osolíme a asi hodinu dusíme na tuku s cibulí. Během dušení podléváme maso horkou vodou. K podušenému masu přidáme syrové oloupané brambory, rozkrájené na drobné kostky nebo na tenké plátky a společně dodusíme. (Místo skopového masa můžeme použít maso telecí nebo vepřové.) Podáváme s vařenou míchanou zeleninou nebo s hlávkovým salátem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>