BRAMBORY ZAPEČENÉ S BRYNZOU

1 kg brambor, 120 g slaniny, 250 g brynzy, 50 g másla, 0,3 l mléka, 3 vejce, sůl

 

Slaninu rozkrájíme na kostičky a mírně roztavíme. Brynzu zředíme částí mléka. Do vymaštěného pekáčku dáme po vrstvách pokrájené a osolené brambory, brynzu a slaninu. Krátce zapečeme a zalijeme zbylým mlékem s rozšlehanými vejci. Povrch pokapeme tukem a pokrm dopečeme. Podáváme s hlávkovým salátem.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>