BRAMBORY ZAPEČENÉ PO SELSKU

750 g brambor, 300 g uzeného masa, 30 g tuku, 1 cibule, 1 vejce, několik lžic mléka, sůl, petrželová nať

 

Oloupanou a jemně nakrájenou cibuli osmažíme na tuku, přidáme vařené a drobně rozkrájené maso a podusíme. Pak přisypeme vařené, oloupané a na drobné kostky rozkrájené brambory, vše promícháme. Posypeme petrželovou natí, přisolíme a zalijeme vejcem rozšlehaným s mlékem. V troubě pečeme do růžova. Podáváme s hlávkovým nebo jiným zeleninovým salátem.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>