BRAMBORY S VEJCI

700 g másla, 60 g másla, 30 g sýra, 4 vejce, pažitka, sůl

 

Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka. Odcedíme a horké oloupeme. Velké brambory nakrájíme na menší kousky nebo na čtvrtky. Potom je osolíme, dáme do pekáče s máslem a na mírném teple necháme dojít. Pak přidáme dobře rozšlehaná vejce a pomalu opatrně mícháme, abychom brambory nerozmačkali. Když vejce ztuhnou, přendáme pokrm na mísu a hojně posypeme nasekanou pažitkou a strouhaným sýrem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>