HORÁCKÁ KAŠE

750 g brambor, 100 g krupek, 100 g sádla, česnek, sůl, pepř, majoránka, nové koření, sušené droždí Tebi

 

K předvařeným krupkám přidáme sádlo, sůl, oloupané syrové brambory a vodu podle potřeby. Vše uvaříme. Jakmile jsou krupky a brambory měkké, rozmačkáme je na kaši, kterou můžeme zředit mlékem. Pak přidáme utřený česnek, pepř, nové koření (jemně umleté a prosáté), majoránku a sušené droždí a řádně promícháme. Podáváme s kyselým zelím nebo hlávkovým salátem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>