PRAŽSKÉ BRAMBORY

1 kg brambor, 250 g uzeného masa, 100 g tuku, 5 vajec, 2 cibule, sůl, pepř

 

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a rozkrájíme na plátky. Přidáme k nim cibuli osmaženou na části tuku, uvařené a rozkrájené maso, směs promícháme a zapečeme na tuku v pekáči. Zapečené brambory osolíme, opepříme a zalijeme rozmíchanými vejci. Necháme na teple, až se vejce srazí. Podáváme teplé s hlávkovým salátem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>