ŠEVCOVSKÝ BRAMBORÁK

1 kg brambor, 200 g kabanosu, 2 cibule, 4 vejce, sůl, kmín, olej na pečení, tatarská omáčka

 

Uvařené oloupané brambory rozkrájíme na plátky, dáme je na pánev s trochou oleje, přidáme rozkrájenou cibuli, přikryjeme poklicí a prohřejeme. Pak na druhou pánev s horkým olejem dáváme po částech (porcích) prohřáté brambory, posypeme je rozkrájeným kabanosem, osolíme, okmínujeme, promícháme, zalijeme rozšlehaným vejcem a upečeme. Upečený bramborák přesuneme na talíř a přelijeme tatarskou omáčkou.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>