BRAMBOROVÁ POLÉVKA S VEPŘOVÝM MASEM

75 g sušené bramborové kaše, 50 g hladké mouky, 50 g rostlinného tuku, 200 g vepřového masa, 1,4 l vody, sůl, polévkové koření, petrželová nať

 

Připravíme jíšku z tuku a mouky, maso umeleme na hrubo a s jíškou přidáme do vody. Maso s jíškou uvaříme. Když je maso měkké, osolíme, okořeníme a za stálého míchání přidáme sušenou bramborovou kaši. Do hotové polévky přidáme sekanou petrželovou nať a polévkové koření.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>