BOCHÁNKY Z BRAMBOROVÉ KAŠE

150 g sušené bramborové kaše, 0,3 l mléka, 0,5 l vody, 2 vejce, 50 g másla, 50 g sýra, sůl, špetka muškátového květu, tuk na plech

 

Připravíme obvyklým způsobem bramborovou kaši. Utřeme žloutky s máslem, přidáme strouhaný sýr, koření a vše promícháme s připravenou kaší. Lžící děláme z kaše menší bochánky, pokládáme ja na vymaštěný plech, potřeme bílkem a v troubě zvolna upečeme. Bochánky podáváme k pečenému nebo dušenému masu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>