BRAMBOROVÉ OMELETY S HOUBAMI

800 g vařených brambor, 150 g žampionů, 4 vejce, 1 – 2 lžíce mléka, ½ citronu, sůl, pažitka, máslo na smažení

 

Očištěné houby rozkrájíme na plátky a podusíme na tuku. Během dušení je zakapeme citronovou šťávou. Vychladlé brambory rozkrájíme na nudličky, opečeme je v pánvi, osolíme, posypeme podušenými houbami a zalijeme vejci rozkvedlanými s mlékem. Při pečení omelety pánví potřásáme. Opečenou omeletu přeložíme v polovině a podáváme se špenátem nebo jinou zeleninou.

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>