BRAMBOROVÁ KAŠE ZAPEČENÁ S VEJCI A ŠUNKOU

150 g sušené bramborové kaše, 0,3 l mléka, 0,5 l vody, 30 g másla, 2 vejce, 2 žloutky, 100 g šunky, petrželová nať, sůl

 

Do upravené kaše přidáme žloutky, vejce, petrželovou nať a rozkrájenou šunku, osolíme a vše dobře promícháme. Upravenou kaši dáme do vymaštěné nákypové formy a povrch potřeme máslem. Kaši zapékáme asi 30 minut v troubě. Podáváme jako samostatný pokrm se zeleninou.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>