BRAMBOROVÝ SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU

600 g brambor, 200 g červené řepy, 200 g jablek, 100 g okurek, sůl, pepř

Na zalití: 0,25 l kyselé smetany, 2 vejce uvařená na tvrdo, 3 lžíce oleje, tlučený fenykl, petrželová nať, cukr, sůl

 

Uvařené oloupané brambory, uvařenou řepu a jablka rozkrájíme na plátky, přidáme rozkrájenou okurku, směs osolíme, opepříme a opatrně spojíme smetanovou zálivkou. Smetanu rozšleháme s olejem, solí, špetkou cukru a fenyklu. Upravený salát posypeme petrželovou natí a ozdobíme plátky vařených vajec.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>