BRAMBORY ZAPEČENÉ S RYBÍM FILÉ

1 kg brambor, 400 g rybího filé, 80 g tuku, 1cibule, 2 žloutky, 0,2 l sladké smetany, ocet, strouhaná houska, sůl

 

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a rozkrájíme na plátky. Filé vykostíme a rozkrájíme na kousky. Na části tuku osmažíme drobně rozkrájenou cibuli, přidáme k ní připravené filé, brambory, směs zakapeme octem, osolíme, zalijeme smetanou s rozšlehanými žloutky a promícháme. Pak vše vložíme do vymaštěného pekáče, posypeme osmaženou strouhanou houskou a pečeme asi půl hodiny v troubě. Podáváme se salátem jako hlavní jídlo.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>