BRAMBOROVÁ POLÉVKA S RYBÍM FILÉ

200 g brambor, 75 g rybího filé, 0,5 l vody, 10 g slaniny, 1 lžíce tuku, 1 středně velká cibule, ¼ bulvy celeru, ½ zelené papriky, ¼ citronu, sůl, pepř, 0,2 l mléka

 

Rybí filé rozkrájíme na drobno, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Cibuli, papriku, celer a brambory rozkrájíme rovněž na menší kousky a osmahneme v hrnci na roztavené slanině a tuku. Zeleninu s bramborami zalijeme vodou a 10 minut povaříme. Pak přidáme připravené filé, pepř a polévku dovaříme (asi 5 – 8 minut). Před podáváním přilijeme do polévky mléko.

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>